Myspace Glitter Text

birthday girl :)


HAPPY BIRTHDAY TO YOU :)


Hello viewers :) 
and Hello February :)
harini dh msuk 18 Febuari 2012
ulang tahun aku yg ke 15 :D
makin tua lerrr, hekk. ramai kngkawan
wish kt aku happy birthday terimakasih bnyak-2 ye
hee. well, cume harini je aku diingati. di hari ulang tahun 
aku ni. esok lusa smue lupe dh psal aku. btul x?
memang btul pun, jgn nk tipu-2 :P hmm.
harini spatutnye g date ngan pakwe aku nk celeb
my birthday ;) tapiiiiiiiii :( dia busy kje. tkde mse nk klua.
alaaaa~ hmmm. apela nasib kn. plaining-2 nk 
sronok-2 dn b'bahagia ngan die harini
tp plain smue spoil sbb die busy kje. 
die jnji ujung bulan ni kmi celeb birthday aku
jnji ye syg? ok loveyousomuchhhh :D
ok then, well, follower-2 aku dkat
blog ni tkde yg wish happy birthday kt aku ker?
ahahah! mne hdiahnye? dtg mnuntut hdiah nie :P
ehee tkde lh. grau je. aku dh tk sbar nk mkn msakan 
mak aku. dan satu lagi, bapak oit, jgn beli kek cokolet
nnti keh. aku bncik kek cokolet. tk suke la. mmng tk suke. 
ok bapak ! syg sngt-2 ngan u all. ok. 

sempat lg nk upload gmbr. hihihh
gmbr ni aku bru ambik td. 




 HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF :)








sahabat :)

Hey-2 peeps :)
miss me? missyoualltoo :D haha!
i'm back. baiklah, topik harini
SAHABAT :)
semua orang ade sahabat kn-2
mase susah senang kongsi bersama :)
aku ade 3 org sahabat :D
nama mereka Anne, Elaine & Dayang :)
aku dh anggap mreka mcm 'my sisters' dh
kmi ni sbenarnye rakan classmates hihihh.
kmi suke buat kcau dlm klas, menakal jer kje.
oii, tk lame lg dh nk pmr dh :O
\
fokusfokusfokus stressstressstresss !!!

aku syg mereka mcm aku syg kt
kluarge dn 'boyfie' aku jugak ler.
tnpa mreka hidup aku jugak mgkin tk perfect.

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI KAWAN AKU YE :D



 
nama : Elaine Yap
Umur : 15 Tahun
Status : In A Relationship


Nama : Georgieana Anne
Umur : 15 Tahun
Status : In A Relationshiip


Nama : Dayang Minggu
Umur : 15 Tahun
Status : Single :)


LOVE MY BESTIES ;)











luahan hati



Holla fellas :) nak baca luahan hati evol tak? 
hee. hari nie evol nak jiwang-2 kit. alaa, sekali sekala.
evol dah anggap blog ni macam sebuah diari evol
dah. hee. okay okay back to my tittle post topic :D
korang semua pun dah tau kan yang evol dah ade
yang memiliki (pakwe) hoo :P kami memang dah
lama bersama. sejak 4 januari 2011 lagi sampai
sekarang kami masih lagi kekal. semua ni pun
atas usaha dia yg selalu mempertahankan hbgn
kami berdua. aku pulak? selalu menimbulkan
pertelingkahan jer keje. memang tak matang !!
selalunye dia yang mengalah dan pujuk aku balik
bukan aku yang pujuk dia walaupun aku yang
kadang-2 memang sengaja nak buat hal. jahat kan 
aku -.- tapi dia tetap sabar dengan karenah aku 
hmm sori sayangggggsss ! memang selalunya
aku yg slalu bg kata-2 penamat dlm hbgn kita.
yela, mulut memang senang jer cakap tapi
hati yg terasa berat dan sakit kn? awakkkkk,
aku memang btul-2 sayangkan awak. aku ikhlas
cintakan awak dan tulus sayangkan awak. aku 
bersyukur sngt-2 sbab Tuhan dh memperjumpakan
kita. jujur kata hati, aku memang tk pnh curang dlm
hbgn kita selama kita bersama. sumpah ! aku cuma ade
awk sorg jer, tkde org lain. memang awk sorg jer.
awk yg pertama dan terakhir :') aku harap awk jgn
tnggalkan aku k k :) loveyousomuch sayanggggggsss


skrg ni kmi dh smkin jrg dh cntct. sbab pe?
laaa, biasela busy g keje. hmm.
kdg-2 tu aku rase bencik jugak dgn keadaan cmni
ye la, aku blum dpt biasekan dri jrg cntct
sbab dia busy kje. tkpelah, lamer-2 biase la tu kn-2 :)
jnji dia tk curang. topik sal crg-2 ni lah yg aku bncik sgt.
MELUAT. yerrr. hee. setahun lebih dh kmi bersama
mmng tk terase ekk. first time dlm hidup aku dpt couple
lame-2 cmni. bersyukur sngat-2 :D

you Joshua Anyi Justin :)




gadis remaja :)


Hey bloggers :) lamak dah tak updated post kat blog ni 
komfem boring kan korang datang singgah-2 kat blog evol
tapi takde pa pe entry yang baru pun. hee sori ekk :P
evol sekarang banyak meluangkan masa updated status kat
facebook jer haa -_- hmm, hari ni evol nak updated post
tentang nak introduce diri evol ni. hihii.  
nak kenal lebih rapat lagi kan, lai lai evol intro kat 
korang. nama 'evol' ni cuma nama panggilan jer, taknak 
bagitau nama sebenar, orang asing tak dibenarkan tahu. 
haha :P baiklah, umur evol kini dah meningkat ke 15 tahun
dah. 18 febuari horoskop aquarius :D pmr candidate ler 
katakan. hee. evol ni asalnya memang orang miri,sarawak.
lahir di miri tinggal di miri belajar di miri :)
evol ni tak kontot tapi tinggi orangnye. ramai kengkawan
dan saudare-2 suruh evol ni jadi model, erkkk?? -.-
makkkk oiiiii, evol ni pemalu orangnye camner nak jadi model
kang tak pasal-2 tetiba pengsan time buat show harr. lagipun
cita-2 evol ni nak jadi seorang PEREKA FESYEN :D ouyeahhhh
evol memang minat dalam bidang ni. boleh dikatakan evol
ni pun gilakan berfesyen jugak. so tak jadi masalah untuk
evol. masalahnye cuma evol nak buang perasan pemalu sangat
tu jer. ok ok, tukar ke topik lain pulak la k, untuk
pengetahuan korang semua, evol ni actually dah TAKEN. yess.
tauk maksud TAKEN? maksudnye dah de pakwe dah, hee, dah 
berpunye :) joshua nama buah hati evol. cinta dia sangat-2.
sayang ngan family dan kengkawan evol jugak :D ok, cukup lah
intro-2 ni yer, tak larat la nak taip panjang-2. hee. 




nak kenal muke evol cmner?
ni har gmbar yg bru jerr evol upload.
haha! ade mcm muka cina tak?? tak kan?
cina sesat bah katakan :P


ohyaaa, satu lagi, RAJIN DATANG RAJIN LA FOLLOW :) ingat tu :P

OK BYE TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH DI BLOG 'MYLIFESTORY'
ni +_+